Wijnexcursie Reestlandhoeve

Biologische wijze

John, Wilma en hun zoon Bas vormen het vaste team op de hoeve. Zij verbouwen op biologische wijze de nieuwe, meeldauwtolerante rassen johanniter, solaris (wit) en regent en muscat bleu (rood). Hiervan maken zij vele soorten wijn: wit (een droge en een ‘liefelijke’), rosé, rood, een ‘port’, een parelwijn en een Brut. De bodem is ijzerhoudend, hetgeen (samen met de muziek!) zorgt voor wijnen met een typerende eigen smaak.

wijnexcursie reestland

B Corp certificaat

De Reestlandhoeve biedt dagbesteding in de vorm van begeleid vrijwilligerswerk en een aangenaam verblijf aan mensen met een zorgvraag. De milieuvriendelijke manier van werken en de sociaal maatschappelijke impact van het bedrijf maken dat de Reestlandhoeve B Corp gecertificeerd kon worden.

De 11 kilometer lange wandeling voert over akkerland, door het Reestdal en een stukje bos. Op 2/3 is de lunchpauze bij een restaurant, waar je op het terras heerlijk op krachten kunt komen met versterkend eten en bijbehorende wijn. De wandeling eindigt met het wijnwandelpad in de wijngaard.

Lees meer over Reestlandhoeve op www.reestlandhoeve.nl

ga je mee? 

MUZIEKWIJNEN