Wijnreizen

Voor wijnreizen ben je bij mij aan het juiste adres. Ik zorg dat je optimaal geniet, maximaal ontzorgd wordt, bijzondere ervaringen opdoet en ook nog wat over wijn leert. De groepen bestaan uit 8 tot 12 deelnemers. De reizen zijn ongeveer een week. Je bent uiteraard vrij om er zelf dagen aan vast te plakken.

kaapstad wijnexcursie

Wijnreis Zuid Afrika

Wijnreis langs bijzondere, biologisch-dynamische wijnboeren, die in Zuid-Afrika echt een verschil proberen te maken. Zowel met hun wijn, als door hun manier van werken en leven. Vanuit Stellenbosch, Wellington en Kaapstad gaan we wijnproeven bij deze fantastische mensen, maken we wandelingen en eenmaal een “wijnfietstocht”.

wijnreis luxe

Mediterraan Slovenië

Wijn en gastronomie in het westen van Slovenië! Opkomend wijnland, land van ‘orange wines’ en rijke culinaire tradities. De natuur en de wijngaarden zijn zo mooi, je waant je in Toscane of Piemonte. We bezoeken zeven wijnboeren die allemaal natural wines maken. De mediterrane kust heeft alle ingrediënten voor een Vinaventura wijnreis.

wijnreis portugal

Wijnreis Portugal

Tijdens de wijnreis Portugal bezoeken we twee wijngebieden nabij Lissabon: Alentejo, dé up-coming Portugese wijnregio, en Colares, curieus mini wijngebied aan de rotskust, met zijn schilderachtige wijngaarden en honderdjarige wijnstokken in het zand. We bezoeken Bart de Vetten, met zijn wijngaard in Arraiolos. De mooiste overnachting is het droomhotel bij Sintra.

wijnreis languedoc

Ontdekkingsreis Languedoc

Wijnreis in de buurt van Montpellier, voor echte avonturiers! Deelnemers hebben invloed op het programma (en krijgen korting!). We kunnen de druipsteengrotten van Clamouse bezoeken of het historische adelaarsnest Saint Guilhem-le-Désert hoog boven de canyon van de Hérault. Vast punt: biodynamisch wijngoed Mas Zénitude.

wijnreis sardinie

Wijn-spijsreis op Sardinië

Houd je van authentieke streekgerechten, natuur, contact met de bevolking, rust, ruimte en zonsondergangen boven zee? Vind je het leuk om onbekende, zeer goede wijnen te ontdekken? Ga dan mee met de wijnspijsreis Sardinië! Ook heel goed om te ontstressen, want Sardinië is een van de blue zones. Relaxen en bijkomen.

Gastronomische wijnreis Barolo

Exclusieve gastronomische wijnreis in het Barologebied. Top-adressen, topwijnen, toprestaurants, de witte truffel . . . Herfstige bossen, zon boven nevels in de dalen, kastelen op de heuvels, patchwork van kleurige wijngaarden. In de verte besneeuwde Alpentoppen. Glamour naast eenvoud; exclusieve topwijnen en picknicken in een dorpsparkje.